Uporabljate nepodprt brskalnik
Feedback

O nas

Naša misija:
Ponuditi najobsežnejšo bazo javnih naročil skupaj
z najkvalitetnejšo podporo za naše uporabnike.

Naš glavni cilj v Tender Services Ltd. je, da vam pomagamo zmagati na razpisih. Medtem ko vi ponujate konkurenčne proizvode ali storitve, mi poiščemo nove poslovne priložnosti za vas, da se lahko vi popolnoma osredotočite na prodajo. 

To je naš recept za vaš uspeh:

Največja baza naročil + individualno prilagojeni iskalni profili + visoko kvalitetna podpora uporabnikom = vi prejmete razpise, ki jih želite.

 

Naša zgodba 


Javnirazpisi.com smo na tržišče stopili z januarjem leta 2005, kot del Tender Service Group. Iz naše pisarne v Ljubljani in zahvaljujoč naši profesionalni ekipi, posredujemo personalizirano podporo našim uporabnikom preko telefona in e-pošte.

"Tender Service Group" je bila osnovana v letu 2004 in sicer s pisarnami na Slovaškem in Češkem v času, ko se je začela širiti Evropska unija. Vendar pa gre zgodovina skupine malce dlje v preteklost in sicer v leto 2001, ko se je predhodnica našega zdajšnjega podjetja, združila z uradnim glasilom javnega naročanja v Avstriji. Od takrat dalje, je naš glavni cilj olajšati dostop do informacij s področja javnega naročanja vsem podjetjem, ne glede na njihovo področje dela.

TSG nudi svojo storitev v Španiji, Avstriji, Bolgariji, Nemčiji, Poljski, Slovaški, Sloveniji, Madžarski, Hrvaški, Srbiji, Češki, Švici, Grčiji in Romuniji. Od leta 2016, ponujamo našo storitev tudi v Latinski Ameriki preko našega kolumbijskega podjetja in v prihodnje sledi še nekaj odprtij lokalnih servisov. 

Odlično sodelovanje znotraj naše skupine in dejstvo, da smo že 15 let prisotni na trgu, nam daje obsežne izkušnje pri posredovanju informacij o javnih naročilih in to nam tudi omogoča, da vam lahko ponudimo celovito storitev.

Z več kot 100 zaposlenimi, nudimo storitev preko 10.000 naročnikom in zberemo preko 4 milijone obvestil vezanih na razpise in naročila na letni ravni. Zahvaljujoč intenzivnemu sodelovanju znotraj skupine lahko na naše uporabnike prenesemo ogromno izkušenj ter jim pomagamo s kontakti iz cele Evrope.

Chart-SI

Zakaj mi?


Odkar internet omogoča širše in hitrejše širjenje informacij, Tender Service pomaga vašemu poslu prihraniti čas, s tem ko zbiramo vse te informacije in vam preko personalizirane e-pošte pošiljamo le tiste, ki imajo vrednost za vaš posel.
 

 Največja baza javnih naročil

Glavna prednost naše storitve je dnevno pregledovanje več kot 1000 virov iz katerih črpamo informacije o javnih in zasebnih naročilih in s tem TSG utrjuje ugled največjega ponudnika informacij s področja javnih naročil v Evropi. 

  • Prihranek na času in stroških s pomočjo centraliziranega dostopa z več kot 40,000 viri širom Evrope.
  • Vedno smo ažurni z dnevnim pregledom vseh virov.
  • Na voljo naročila iz skoraj vseh dejavnosti
 

 Personalizirani iskalni profili - v skladu z vašimi željami

Iskalni profili narejeni po meri namesto brskanja po neurejenih kategorijah - tako dobite najboljše iz naše baze:

  • Prilagodljive iskalne nastavitve: s ključnimi besedami, klasifikacijo dejavnosti (CPV-kode), večnivojske kombinacije izključitev ključnih besed in fleksibilni, enostavni iskalni filtri, – naša napredna iskalna tehnologija podpira natančno iskanje posameznih naročil.
  • Fine nastavitve iskalnih profilov s pomočjo naše usposobljene ekipe: vi nam zaupate, kaj potrebujete - mi za vas ustvarimo iskalne profile po meri.
 

 Najboljša podpora uporabnikom

Samo preko tesnega sodelovanja z našimi uporabniki, lahko natančno razumemo njihove zahteve in jih tudi izpolnimo.

  • Osebna skrbnica strank: Skrbnica vašega računa vam pomaga pri oblikovanju iskalnega profila ter pri vseh morebitnih vprašanjih v zvezi z iskanjem, razpisno dokumentacijo, itd.
  • Dolgoletne izkušnje: Naša ekipa dela na področju javnega naročanja že vrsto let. Zato boste lahko črpali iz širokega nabora izkušenj: kot ponudnik, svetovalec ali pa, če samo poizvedujete.
  • Raznoliko znanje s področja gospodarstva s pomočjo dolgo trajajočega odnosa z uporabniki iz skoraj vseh poslovnih sektorjev.

Hitro in preprosto!

 
Baza
javnih
naročil
Osebna podpora uporabnikom E-pošta Rast
Dnevno pregledamo več kot 2000 virov iz področja javnih naročil. Dodelimo vam skrbnico vašega računa, ki nam bo pomagala razumeti vaše želje. Pošiljamo vam e-pošto na dnevni ravni z razpisi iz vašega področja, ki so pomembni za vaš posel. Prihranite čas in denar, medtem ko vaš posel raste.
 


Še vedno niste prepričani?

Poglejte si, kdo vse nam zaupa ali pa se registrirajte na naš brezplačni test in sami ugotovite zakaj smo vredni zaupanja.

Več referenc najdete tukaj.

Ali pa se prijavite na naš BREZPLAČNI test in v celoti preizkusite našo storitev.