Feedback

FAQ

Splošna vprašanja

Javna naročila in razpisi so najpomembnejši gospodarski element nabave državnih in lokalnih organov, so ugodna priložnost pridobivanja novih poslov. Iskanje le-teh po uradnih in drugih virih je lahko zapleten proces, na koncu pa še ne dobite relevantnih informacij. Če ne želite zapravljati časa in denarja za iskanje novih poslovnih priložnosti, si privoščite razvajanje našega servisa.

  • Obsežna baza javnih naročil in javnih razpisov: aktualna, dnevno sveža baza javnih naročil iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne, Makedonije, Črne gore, Češke, Slovaške, Poljske, Madžarske, Nemčije, Avstrije, Švice, Bolgarije, Romunije, Velike Britanije, Španije, Latinske Amerike, Grčije, Rusije, Portugalske
  • Standardni ali individualni profili iskanja: možnost izbire že postavljenih standardnih profilov iskanja ali oblikovanje lastnega profila, ki se nanaša le na vašo panogo
  • Sveže informacije vsak dan po elektronski pošti
  • Brezplačna pomoč naše usposobljene ekipe

Vprašanja vezana na testiranje storitve

Seveda! Ponujamo vam brezplačno testno obdobje, da se prepričate o koristnosti našega servisa. Izberete lahko do 3 profile iskanja ter po e-pošti vsakodnevno prejemate aktualna javna naročila in razpise, ko se le-ta pojavijo v bazi podatkov. Za več informacij kliknite tukaj.

 

Ne, brezplačno testiranje se avtomatsko zaključi. Če želite še naprej prejemati javna naročila in razpise po e-pošti, izberite naročilo.

Slovenska baza podatkov vsebuje informacije:

  • javna naročila po Zakonu o javnem naročanju (ZJN-3),
  • javne razpise (subvencije, sofinanciranja, nepovratna sredstva),
  • mednarodne razpise (baze podatkov iz posameznih držav vsebujejo informacije objavljene v uradnih glasilih (uradnih listih) države,
  • javna naročila malih vrednosti,
  • razpisi privatnega sektorja.

Da. Če izberete npr. Basic paket - en za profil za Slovenijo, lahko pregledujete in iščete  z uporabniškim imenom in geslom po celotni bazi slovenskih javnih naročil in razpisov. Če pa izberete npr. Business paket – tri enake profile za Slovenijo, EU in Hrvaško, pa lahko najdete tudi vsa javna naročila iz Slovenije, EU – Uradni list Evropske unije in Hrvaške.

V testnem obdobju vam dnevno, po e-pošti, pošiljamo javna naročila tudi v primeru, ko vaš profil iskanja ne najde nobenega javnega naročila. Kot naročnik boste prjemali e-pošto samo takrat, ko avtomatski iskalnik najde aktualna javna naročila za vaš(e) profil(e). Obvestimo vas samo takrat, ko vas imamo o čem!

Če se pogosto dogaja, da na osnovi vašega profila iskanja ne dobite pravih rezultatov, obstajata dva generalna razloga:

a) Vaš profil iskanja je zelo specifičen:
Redko so objavljena javna naročila, ki odgovarjajo vaši dejavnosti, zato jih tudi v naši bazi ni.

b) Vaš profil iskanja je napačno sestavljen, vsebuje premalo ali neprave ključne besede.:
V tem primeru lahko sami izboljšate profil ali pa se obrnite na našo usposobljeno ekipo za pomoč naročnikom. Z veseljem vam bomo pomagali do boljših rezultatov.

Razloge gre iskati v profilu iskanja:


1. Profil iskanja je verjetno presplošen in vsebuje preveč ključnih besed. Besed lahko posodobite, jih zbrišete ali pa vse to naredite s pomočjo naše ekipe za pomoč uporabnikom


2. Lahko pa se zgodi, da so ključne besede uporabljene v vašem profilu velikokrat vsebovane tudi v drugih javnih naročilih in razpisih, ki se ne nanašajo na vašo panogo. Takšne so npr. besede telefon, internet..., ki se pojavljajo v skoraj vseh obvestilih. Zelo dobra rešitev bi bila uporaba kodnega sistema CPV (Enotni besednjak javnih naročil). Ker pa slovenski naročniki niso obvezani objavljati CPV kod za javna naročila, bi bilo iskanje samo na tak način tvegano.

Vprašanja vezana na naročilo storitve

Naročnina se sklepa izključno preko naročilnice.

Po končanem testnem obdobju vam na vašo željo pošljemo individualno ponudbo, skupaj z naročilnico, ki jo v primeru, da vas storitev zanima, izpolnite, podpišete, ožigosate in pošljete po faksu ali pošti. Nato vam naša usposobljena ekipa spremeni paket iz brezplačnega v naročniškega oziroma to storite sami tako, da kliknete na »Spremeni naročilo« in sledite navodilom. Če niste brezplačno testirali storitve, se lahko naročite tukaj.

 

Naročilo na storitev Javnirazpisi.com velja, po podpisu naročilnice, eno leto (po dogovoru tudi manj) in se samodejno podaljša za enako obdobje, če se vsaj mesec dni prej pisno ne odjavi. Naročilo je pravno obvezujoče in nepreklicno. Več o splošnih pogojih najdete pod rubriko Splošni pogoji.

Javnirazpisi.com niso odgovorni za vsebino vseh povezanih strani.